Naon Anu Dilaksanakeun Mesin SMT AOI?

SMT AOI Mesin Katerangan

Sistem AOI mangrupikeun sistem pencitraan sareng pamrosésan optik sederhana anu terpadu sareng kaméra, lénsa, sumber cahaya, komputer sareng alat umum anu sanés. Dina katerangan tina sumber cahaya, kaméra dipaké pikeun Imaging langsung, lajeng deteksi diwujudkeun ku ngolah komputer. Kaunggulan tina sistem basajan ieu téh béaya rendah, integrasi gampang, bangbarung teknis rélatif low, dina prosés manufaktur bisa ngaganti inspeksi manual, minuhan sarat tina paling kali.
 

Dimana mesin SMT AOI tiasa ditempatkeun?

(1) Saatos percetakan némpelkeun solder. Upami prosés percetakan témpél solder nyumponan sarat, jumlah cacad anu dipendakan ku ICT tiasa dikirangan sacara signifikan. defects percetakan has ngawengku handap:

a. Solder henteu cekap dina pad.

b. Teuing solder on Pad.

c. Kabeneran goréng tina solder ka pad.

d. Solder sasak antara hampang.

(2) Sateuacan reflow oven. Pamariksaan dilakukeun saatos komponén ditémpélkeun kana témpél dina papan sareng sateuacan PCB diasupkeun kana tungku réfluks. Ieu mangrupikeun tempat anu biasa pikeun nempatkeun mesin pamariksaan, sabab ieu tempat paling cacad tina percetakan témpél solder sareng panempatan mesin tiasa dipendakan. Inpormasi kontrol prosés kuantitatif anu dihasilkeun di lokasi ieu nyayogikeun inpormasi kalibrasi pikeun mesin wafer-speed tinggi sareng alat-alat pamasangan komponén anu jarakna caket. Inpormasi ieu tiasa dianggo pikeun ngarobih panempatan komponén atanapi nunjukkeun yén laminator kedah dikalibrasi. Pamariksaan posisi ieu nyugemakeun tujuan tracking prosés.

(3) Saatos reflow las. Inspeksi dina ahir prosés SMT mangrupikeun pilihan anu paling populér pikeun AOI kusabab ieu dimana sadaya kasalahan rakitan tiasa dipendakan. Pamariksaan post-reflow nyayogikeun tingkat kaamanan anu luhur sabab ngidentipikasi kasalahan anu disababkeun ku percetakan témpél solder, ningkatna komponén, sareng prosés reflow.
NeoDen SMT AOI Mesin Rincian

Sistim inspeksi Aplikasi: fter percetakan stencil, pre / pos reflow oven, pre / pos gelombang soldering, FPC jsb.

Modeu program: Pemrograman manual, program otomatis, ngimpor data CAD

Item pamariksaan:

1) Stencil percetakan: Solder unavailability, solder cukup atawa kaleuleuwihan, solder misalignment, bridging, noda, scratch jsb.

2) Cacad komponén: komponén leungit atawa kaleuleuwihan, misalignment, henteu rata, edging, sabalikna ningkatna, komponén salah atawa goréng jsb.

3) DIP: bagian leungit, bagian ruksakna, offset, skew, inversion, jsb

4) Soldering cacad: kaleuleuwihan atawa leungit solder, soldering kosong, bridging, solder bal, IC NG, tambaga kokotor jsb.

full auto SMT production line


waktos pos: Nov-11-2021