Berita paméran

  • BGA Poor Welding Detection and Re-welding Problems

    Deteksi las BGA Goréng sareng Masalah las ulang

    Upami masalah mesin las sinar-X umum henteu tiasa diparios, naha anjeun tiasa nganggo mangsi beureum sareng bagian pikeun milarian masalahna? Tapi upami pemanasan atanapi las oven oven, pamrosésan PCBA saatos diuji sareng lulus, naha tés beureum sareng uji keureut bakal aya gunana? Upami nasabah naroskeun nyandak anu saé ...
    Maca deui
  • Electronics and Instrumentation RADEL 2021

    Éléktronika sareng Instruméntasi RADEL 2021

    Distributor resmi RUEL NeoDen- LionTech bakal ngiringan Electronics and Instrumentation RADEL Show. Nomer Booth: F1.7 Tanggal: 21th-24 Séptémber 2021 Kota: Saint-Petersburg Wilujeng ngagaduhan pangalaman munggaran di stan. Bagian Pameran Dicetak papan sirkuit: PCB sisi dua PC dua sisi ...
    Maca deui
  • NeoDen In ElectronTechExpo Show

    NeoDen Dina ElectronTechExpo Tembongkeun

    Éléktron Electronics Expo Show suksés disimpulkeun dina tanggal 15 April Neoden IN6 cermin oven sareng mesin Neoden K1830 SMT dipamerkeun dina paméran éta, anu narik sababaraha konsumén kana pameran sareng ditampi ku pasar. Jumlah jalma anu ngiringan pameran excee ...
    Maca deui
  • Welcome to meet NeoDen at ElectronTechExpo Show 2021

    Wilujeng tepang NeoDen di ElectronTechExpo Show 2021

    ElectronTechExpo Show 2021 NeoDen resmi RU distributor- LionTech bakal ngiringan ElectronTechExpo Show. Dina waktos éta, urang bakal nunjukkeun: NeoDen K1830 mesin pick sareng tempat IN6 cermin oven tiap barang ngagaduhan fitur khusus kanggo patepang sareng kabutuhan pelanggan anu béda dina prototipe sareng P ...
    Maca deui
  • Welcome To Meet Us At Productronica China 2021

    Wilujeng Tepang Kami Di Productronica Cina 2021

    Wilujeng pendak sareng kami di Productronica China 2021 NeoDen bakal ngiringan paméran "Productronica China 2021 ″. Mesin SMT kami gaduh fitur khusus kanggo pendak sareng kabutuhan pelanggan anu béda dina prototipe sareng manufaktur PCBA. Wilujeng parantos ngalaman heula ...
    Maca deui
  • Welcome To Meet Us At Productronica China 2020

    Wilujeng Tepang Kami Di Productronica Cina 2020

    Wilujeng pendak sareng kami di Productronica China 2020 NeoDen bakal ngiringan paméran "Productronica China 2020 ″. Sadayana Mesin SMT gaduh fitur khusus kanggo nyumponan kabutuhan pelanggan anu béda dina prototipe sareng manufaktur PCBA. Wilujeng ngagaduhan pangalaman anu munggaran di ...
    Maca deui
  • Welcome to Visit NeoDen at Win Eurasia 2020

    Wilujeng sumping ka NeoDen at Win Eurasia 2020

    Salaku pamimpin di daérah mesin PnP otomatis di Cina, NeoDen bakal nunjukkeun modél panas kami NeoDen4, anu ngagaduhan sistem visi, 4 sirah, feeder otomatis-listrik anu dipaténkeun sareng rél dua. Brosur ngeunaan produk énggal bakal dibagi di ditu. Anjeun wilujeng sumping di stan kami pikeun sagala bulu ...
    Maca deui
  • Welcome to meet us at Expo Electronica

    Wilujeng pendak sareng kami di Expo Electronica

    Distributor resmi RU NeoDen- LionTech bakal ngiringan paméran Internasional komponén 23 modul éléktronik, modul, sareng sistem. Dina waktos éta, urang bakal nunjukkeun: 1. NeoDen4 pick sareng tempat mesin 2. NeoDen Smart1 pick sareng mesin tempat 3. NeoDen K1830 mesin pick sareng tempat 4. oven inflow IN6 Masing-masing ...
    Maca deui