PRODUK FEATURED

  • We are a professional manufacturer. Have 10 years of sales and technical experienceWe are a professional manufacturer. Have 10 years of sales and technical experience

    Profésional

    Kami produsén profésional. Boga 10 taun penjualan sareng pangalaman téknis
  • We have established agents around the world partner system.We have established agents around the world partner system.

    Mitra

    Kami geus ngadegkeun agén sabudeureun sistem mitra dunya.
  • We are in a good position not only supply you high-quality machines, but also excellent after-sale service.We are in a good position not only supply you high-quality machines, but also excellent after-sale service.

    Palayanan

    Kami dina posisi anu saé henteu ngan ukur nyayogikeun anjeun mesin kualitas luhur, tapi ogé jasa saatos jual anu saé.
  • we established an excellent team, who are skilled and experienced in machine .we established an excellent team, who are skilled and experienced in machine .

    OEM

    kami ngadegkeun hiji tim unggulan, anu terampil sarta ngalaman dina mesin.

TENTANG KAMI

  • 52be1b2c

Zhejiang NeoDen Téhnologi Co., Ltd. geus manufaktur sarta exporting rupa pick leutik tur mesin tempat saprak 2010. Ngamangpaatkeun euyeub urang sorangan R & D ngalaman, produksi ogé dilatih, NeoDen meunang reputasi hébat ti konsumén sakuliah dunya. Dina Ekosistem global urang, urang gawé bareng jeung mitra pangalusna urang pikeun nganteurkeun ladenan jualan leuwih nutup, rojongan teknis profésional tinggi tur efisien. Kami yakin yén jalma-jalma hébat sareng mitra ngajantenkeun NeoDen perusahaan anu saé sareng yén komitmen urang pikeun Inovasi, Karagaman sareng Kelestarian mastikeun yén otomatisasi SMT tiasa diaksés ku unggal hobi di mana waé.

AREA APLIKASI

News didatangan konsumén

Dimana rentang Usaha kami: Sajauh ieu kami geus ngadegkeun sistem agén prosy di Aljazair, Mesir, Iran, Afrika Kidul, India, Malaysia jeung Nagara Asia Tenggara lianna. Ogé di Wétan Tengah jeung Amérika Kidul. Kami gaduh pasangan sareng sajumlah ageung palanggan.