Conveyor

  • Automatic SMT conveyor|prototype conveyor

    Conveyor SMT Otomatis | conveyor prototipe

    Conveyor SMT otomatis tiasa ngabantosan operator mindahkeun PCB tina mesin pick sareng tempat kana oven sacara otomatis.

  • Automatic conveyor J12

    Conveyor otomatis J12

    J12-1.2m conveyor panjang. Conveyor PCB / SMT (J12) tiasa dianggo pikeun ngahubungkeun peralatan PCB, dina raraga ngawangun jalur perakitan SMT otomatis-épisién. Tapi éta ogé ngagaduhan seueur fungsi sanés sapertos tahap pamariksaan visual dina prosés analisis kualitas prosés pangembangan produk éléktronik, atanapi dina manual PCB assembling sareng ogé fungsi panyangga PCB.

  • Auto small conveyor J10

    Otomatis conveyor leutik J10

    J10-1.0m conveyor PCB panjang, conveyor ieu ngagaduhan seueur fungsi sareng seueur dianggo dina industri SMT / PCB. Salaku conto: anggo konveyor salaku hubungan antara jalur produksi SMT. Éta ogé tiasa dianggo pikeun panyangga PCB, pamariksaan visual, uji coba PCB atanapi panempatan manual komponén éléktronik.