Sejarah urang

2019

f

Pangwangunan Neoden Park parantos dimimitian, sareng nunjukkeun modél anyar-Neoden S1 dina IPC Apex Expo USA, ngaluarkeun mesin canggih kana pasar: 1. IN6, oven refow ramah lingkungan anu dirancang pikeun prototipe. 2. FP2636, printer Frameless FP2636 pikeun ngahémat waktos sareng biaya pikeun konsumén.

2018

2018

Modél anyar NeoDen 7 dileupaskeun ka pasar, kalayan sistem visi ngalayang, cocog pikeun produksi batch sareng perakitan LED. Ngawangun kerjasama jangka panjang sareng Mitra Berguna LLC salaku distributor kami di Amérika sareng ngembangkeun penjualan sareng agén ekslusif kami di Rusia, Koréa Kidul sareng Taiwan.

2017

ff

Neoden3V, Neoden5, NeodenL460 bakal dileupaskeun geuwat, sadayana nganggo kaméra sareng hemat biaya, aranjeunna langkung saé pilihan kanggo produksi sakedik atanapi sedeng produksi sareng led led.

2016

history (6)

Kéngingkeun langkung ti 50 patén di Cina Daratan sareng sertipikat CE ti organisasi TUV. Tim R & D naék janten 22 anggota, nyepetkeun pamekaran mesin énggal. Penjualan taunan ngahontal 2300 sét.

2015

2015

NeoDen4 generasi ka-4, fitur sareng kaméra, feeder sareng rel anu dipaténkeun nyalira lebet pasar, tiasa nyumponan seueur kabutuhan pamasangan ti sababaraha pelanggan.
Hadiran 2 paméran luar negeri, CEATEC JAPAN sareng Productronica di Jérman. Kantor pusat kami ngalih ka gedong énggal kalayan 7000+ daérah padamelan sq.m.
Penjualan taunan ngahontal 1800 set, agén luar nagari ningkat janten 10, pangsa pasar naék 150% dina kapal.

2014

history (2)

Ngaleupaskeun generasi ka-3 TM245P, sareng berkat eupan balik anu saé sareng fitur ningkat dina modél ieu, éta sok kaleungitan saham. Penjualan taunan naék kana 1400 sét; agén luar nagari ningkat janten 5, buka 4 paméran di daratan Cina

2013

history (3)

7 insinyur gabung di departemen R&D kami, kantor penjualan & jasa terbuka di Jinan sareng Guangzhou, Cina.
Ngawangun kerjasama jangka panjang sareng 3 perusahaan luar negeri énggal ti Turki, Chili sareng Éropa.

 

2012

2012

Ngembangkeun generasi 2th TM240A, penjualan taunan ngahontal 1000 sét, ngagedekeun bisnis ka langkung ti 100 nagara; gawé bareng Chipmax sareng otorisasi aranjeunna salaku agén ekslusif kami di India; jualan kabuka & kantor jasa di Shenzhen, Cina

2011

2011

Siapkeun laboratorium SMT propésional, nyayogikeun solusi smt ka langkung ti 700 pelanggan, Rasis sareng PSP ngiringan sareng polah salaku distributor urang di Iran sareng Brazil.

2010

2010

Ngadegna NeoDen di Hangzhou, Cina, pikeun produksi sareng penjualan mesin pick sareng tempat, ngembangkeun TM220A generasi ka-1, palanggan 500 + ti dunya