Warta

  • Naon metode pamariksaan kualitas las BGA?

    Naon metode pamariksaan kualitas las BGA?

    Kumaha nangtukeun kualitas las BGA, sareng alat naon atanapi metode tés naon?Di handap ieu ngabejaan Anjeun tentang métode inspeksi kualitas las BGA dina hal ieu.BGA las teu kawas kapasitor-resistor atawa éksternal pin kelas IC, anjeun tiasa ningali kualitas las on outsid ...
    Maca deui
  • Faktor Naon mangaruhan Solder Témpél Printing?

    Faktor Naon mangaruhan Solder Témpél Printing?

    Faktor utama anu mangaruhan laju keusikan némpelkeun solder nyaéta kecepatan percetakan, sudut squeegee, tekanan squeegee bahkan jumlah némpelkeun solder anu disayogikeun.Dina istilah saderhana, laju gancang sareng sudut anu langkung alit, langkung ageung gaya ka handap tina témpél solder sareng langkung gampang ...
    Maca deui
  • Sarat pikeun desain perenah elemen permukaan dilas reflow

    Sarat pikeun desain perenah elemen permukaan dilas reflow

    Reflow mesin soldering boga prosés alus, euweuh sarat husus pikeun perenah lokasi komponén, arah jeung jarak.perenah komponén permukaan soldering reflow utamana mertimbangkeun solder témpél percetakan stencil jandela kabuka pikeun komponén syarat dipasing, pariksa jeung mulang ka ...
    Maca deui
  • Naha kapasitor bakal nangtung tugu solder palsu?

    Naha kapasitor bakal nangtung tugu solder palsu?

    1.Masalah percetakan némpelkeun solder Dina waktos percetakan némpelkeun solder, sabab percetakan némpelkeun solder henteu datar, kuantitas témpél solder hiji tungtung langkung, kuantitas témpél solder tungtung kirang, nuju kana oven reflow solder panas ngalembereh muncul waktos. inconsistent, ukuran tegangan henteu rata, hiji en...
    Maca deui
  • Naon peran papan PCB percetakan solder némpelkeun?

    Naon peran papan PCB percetakan solder némpelkeun?

    SMD processing mangrupakeun jenis jasa manufaktur éléktronik, disebut SMT.PCB mangrupakeun jenis komponén substrat PCBA, kiwari ngobrol jeung anjeun ngeunaan peran papan PCB percetakan solder némpelkeun.némpelkeun solder dicitak boga dua kalungguhan utama.1.Fixed komponén éléktronik Solder némpelkeun téh sarupa jeung huntu ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngajawab masalah dross solder kaleuleuwihan dina mesin soldering gelombang?

    Kumaha carana ngajawab masalah dross solder kaleuleuwihan dina mesin soldering gelombang?

    1. Slag mariksa, pariksa naha tungku tin dina operasi lawang saméméh jumlah nu tangtu slag tin, mun promptly ngabersihan up slag ditinggalkeun saméméh karya panungtungan, utamana wewengkon motor gelombang jeung aréa sungut channel aliran gelombang.2. Anti oksidasi gelombang soldering dina gelombang soldering mesin nozzl ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ningkatkeun akurasi panempatan mesin SMT?

    Kumaha carana ningkatkeun akurasi panempatan mesin SMT?

    mesin SMT dina pamakéan bakal nurutkeun program urang sorangan set léngkah operasi pikeun panempatan jeung produksi tugas, urang guna hadé hayu mesin SMT pikeun ngalaksanakeun panempatan akurat, urang kudu Gunung mesin pikeun ngaluyukeun, utamana ngaluyukeun handap 3 titik.1.Mounter panempatan calibrat ...
    Maca deui
  • Beda antara las laser sarta reflow soldering

    Beda antara las laser sarta reflow soldering

    Bubuka pikeun Reflow Oven Beda paling atra antara mesin soldering reflow jeung mesin soldering gelombang tradisional éta dina soldering gelombang tradisional bagian handap PCB nu tos rengse immersed dina solder cair, sedengkeun dina solder reflow ngan sababaraha wewengkon husus anu di co.. .
    Maca deui
  • Naon Feeder tina mesin SMT?

    Naon Feeder tina mesin SMT?

    Mesin SMT Feeder umumna ditarjamahkeun salaku feeder atanapi feeder.Peranna nyaéta nyokot komponén SMD dipasang dina feeder, feeder pikeun bonder nyadiakeun komponén pikeun panempatan.Contona, aya hiji PCB kudu Gunung 10 rupa komponén, mangka anjeun kudu 10 feeders masang componen ...
    Maca deui
  • Naon titik konci kabel PCB nalika anti surge?

    Naon titik konci kabel PCB nalika anti surge?

    I. Nengetan ukuran arus inrush dirancang dina wiring PCB Dina tés, mindeng sapatemon rarancang aslina tina PCB nu teu bisa minuhan kaperluan surge nu.Desain insinyur umum, ngan tumut kana akun desain fungsional sistem, kayaning karya sabenerna sistem ...
    Maca deui
  • Runtuyan SMT jeung DIP

    Runtuyan SMT jeung DIP

    Industri manufaktur sareng pangolahan PCBA ngagaduhan dua istilah terminologi: SMT sareng DIP.Industri umum disebut oge dua bagian ieu pikeun hareup jeung tukang, SMT Gunung di hareup, DIP di tukang, naha prosés manufaktur jadi dibagi?Turutan "mimiti leutik, teras ageung, kahiji ...
    Maca deui
  • Produk Anyar kami NeoDen YY1 Pilih sareng Mesin Tempat Dijual Panas!

    Produk Anyar kami NeoDen YY1 Pilih sareng Mesin Tempat Dijual Panas!

    Naha disebut YY1?NeoDen YY1 pick jeung mesin tempat bakal jadi sagampang Yo-yo yén dulur bisa ngawasaan eta gampang.Naon Fitur YY1?1. Brand anyar dipaténkeun peeling gadget.2. modul jarum dipaténkeun.3. Sistim visi dual kalawan diwangun-di IC.4. Otomatis nozzle changer.5. Rojongan Flexi...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami: