warta parusahaan

  • Soldering Techniques for Double-sided PCB

    Téhnik Soldering pikeun PCB Double-sided

    Dua-sided circuit board ciri Single-sided circuit board na dua kali sided circuit board dina bédana nyaéta jumlah lapisan tambaga béda.Papan sirkuit dua sisi nyaéta papan dina dua sisi tambaga, tiasa ngalangkungan liang pikeun maénkeun peran nyambungkeun.Sipat tunggal...
    Maca deui
  • The Nine Basic Principles of SMB Design (II)

    Salapan Prinsip Dasar Desain SMB (II)

    5. pilihan komponén Pilihan komponén kedah tumut kana akun pinuh ku aréa sabenerna PCB nu, sajauh mungkin, pamakéan komponén konvensional.Ulah ambing ngudag komponén ukuranana leutik ulah ngaronjatna waragad, alat IC kedah nengetan bentuk pin na suku spa ...
    Maca deui
  • The Nine Basic Principles of SMB Design (I)

    Salapan Prinsip Dasar Desain SMB (I)

    1. Tata perenah komponén saluyu jeung sarat tina schematic listrik jeung ukuran komponén, komponén anu merata tur rapih disusun dina PCB, sarta bisa minuhan sarat kinerja mékanis jeung listrik mesin.Layout wajar atanapi henteu ...
    Maca deui
  • The Importance of SMT Placement Processing Through Rate

    Pentingna SMT Placement Processing Ngaliwatan Laju

    SMT ngolah panempatan, ngaliwatan laju disebut lifeline tina tutuwuhan processing panempatan, sababaraha pausahaan kudu ngahontal 95% ngaliwatan laju nepi ka garis baku, jadi ngaliwatan laju luhur jeung low, reflecting kakuatan téknis tutuwuhan processing panempatan, kualitas prosés. , ngaliwatan laju c...
    Maca deui
  • What Are the Configuration and Considerations in COFT Control Mode?

    Naon Konfigurasi sareng Pertimbangan dina Modeu Kontrol COFT?

    Perkenalan chip supir LED kalayan pamekaran gancang industri éléktronika otomotif, chip supir LED dénsitas luhur kalayan rentang tegangan input anu lega dianggo dina lampu otomotif, kalebet lampu hareup sareng pungkur exterior, lampu interior sareng lampu latar tampilan.Supir LED ...
    Maca deui
  • What Are The Technical Points of Selective Wave Soldering?

    Naon Titik Téknis tina Solder Gelombang Selektif?

    Sistem nyemprot fluks Mesin patri gelombang selektif Sistem nyemprot fluks dianggo pikeun patri selektif, nyaéta nozzle fluks ngalir ka posisi anu ditunjuk dumasar kana petunjuk anu tos diprogram teras ngan ukur fluks daérah dina papan anu kedah disolder (spot nyemprot sareng lin...
    Maca deui
  • 14 Common PCB Design Erors and Reasons

    14 Kasalahan Umum Desain PCB sareng Alesan

    1. PCB euweuh ujung prosés, liang prosés, teu bisa minuhan sarat clamping parabot SMT, nu hartina teu bisa minuhan sarat produksi masal.2. PCB bentuk alien atawa ukuranana badag teuing, leutik teuing, sarua teu bisa minuhan sarat tina clamping parabot.3. PCB, FQFP hampang aroun ...
    Maca deui
  • How to Maintain The Solder Paste Mixer?

    Kumaha Ngajaga The Solder Témpél Mixer?

    Campuran témpél solder sacara efektif tiasa nyampur bubuk solder sareng témpél fluks.Témpél solder dikaluarkeun tina kulkas tanpa kedah dipanaskeun deui témpél, ngaleungitkeun kabutuhan waktos pemanasan deui.Uap cai ogé garing sacara alami salila prosés pencampuran, ngurangan kasempetan abso...
    Maca deui
  • Chip Component Pad Design Defects

    Chip komponén Pad Desain defects

    1. 0.5mm pitch QFP panjang pad panjang teuing, ngabalukarkeun circuit pondok.2. PLCC stop kontak hampang pondok teuing, hasilna soldering palsu.3. Pad panjang IC panjang teuing jeung jumlah némpelkeun solder badag ngabalukarkeun circuit pondok di reflow.4. hampang chip jangjang panjang teuing mangaruhan keuneung solder keusikan ...
    Maca deui
  • The Discovery of PCBA Virtual Soldering Problem Method

    Papanggihan Métode Masalah Soldering Virtual PCBA

    I. Alesan umum pikeun generasi solder palsu nyaéta 1. Solder titik lebur relatif low, kakuatan teu badag.2. Jumlah timah dipaké dina las teuing leutik.3. kualitas goréng tina solder sorangan.4. Komponén pin aya fenomena stress.5. Komponén dihasilkeun ku hig ...
    Maca deui
  • Holiday Notice from NeoDen

    Bewara Libur ti NeoDen

    Fakta gancang ngeunaan NeoDen ① Didirikeun taun 2010, 200+ pagawé, 8000+ Sq.m.pabrik ② produk NeoDen: Smart mesin PNP runtuyan, NeoDen K1830, NeoDen4, NeoDen3V, NeoDen7, NeoDen6, TM220A, TM240A, TM245P, reflow oven IN6, IN12, Solder témpél printer FP2636 ③00cr ful ③00cr...
    Maca deui
  • How to Solve The Common Problems in PCB Circuit Design?

    Kumaha Ngarengsekeun Masalah Umum dina Desain Sirkuit PCB?

    I. Pad tumpang tindihna 1. The tumpang tindihna tina hampang (salian ti permukaan némpelkeun hampang) hartina tumpang tindihna liang, dina prosés pangeboran bakal ngakibatkeun bit bor rusak kusabab sababaraha pangeboran dina hiji tempat, hasilna ruksakna liang. .2. dewan Multilayer dina dua liang tumpang tindih, kayaning liang ...
    Maca deui