Naon Anu Dilaksanakeun Mesin Solder Gelombang?

ABDI. Gelombang Mesin Solder Jenis

1.Miniatur gelombang mesin soldering

Desain Microcomputer utamana dilarapkeun ka institutes panalungtikan ilmiah, sakola jeung departemén R & D séjén, adaptasi jeung wengkuan produksi nyaéta rupa-rupa bets leutik, miniaturized produksi percobaan produk anyar, teu kudu operator tetep.

Fitur: lebar gelombang biasana teu leuwih ti 200mm, filler volume tank logam teu leuwih ti 50KG, leutik tur exquisite, tapak suku leutik, gampang pikeun nanganan, gampang pikeun beroperasi, panganteur lalaki-mesin ramah, kasabaran sesar.

2. gelombang leutik mesin soldering

Lingkup aplikasi las gelombang leutik nyaéta sedeng jeung leutik unit produksi bets jeung departemén panalungtikan ilmiah. Ieu umumna adopts mode transmisi lempeng-garis, efisiensi tinggi, rubak gelombang biasana kirang ti 300mm, alur solder boga kapasitas sedeng, sistem operasi leuwih kompleks tinimbang microcomputer nu, bentukna oge leuwih badag batan microcomputer nu, tiasa desktop, bisa. ogé janten jinis lantai. Ti sudut pandang pamakéan pamaké, paling departemén panalungtikan ilmiah daék milih tipe ieu mesin pikeun ngaganti microcomputer nu, ku kituna pikeun ménta spasi pilihan nu leuwih gede dina rentang aplikasi.

3. gelombang sedeng mesin soldering

Mesin solder gelombang sedeng diterapkeun kana unit produksi volume sedeng sareng ageung sareng perusahaan.

Fitur: model badag, tata perenah sakabéh struktur kabinét, biasana lebar gelombang leuwih ti 300mm, kapasitas alur solder leuwih ti 200kg (mesin gelombang tunggal) atanapi 250kg (mesin gelombang ganda), pangbadagna nepi ka 00kqg. Ngadopsi tipe pigura atawa tipe cakar mode clamping garis lempeng, fungsina leuwih lengkep, speed clamping gancang, efisiensi operasi tinggi, aya loba asesoris pikeun pamaké pikeun milih, sarta garis hareup jeung tukang cocog awak alus.

4. gelombang badag mesin soldering

Mainframes dirancang utamana pikeun kaperluan pamaké canggih. Fitur desain utamina nyaéta pamakéan pinuh ku cara ilmiah sarta téhnologis modern jeung téhnologi las gelombang tina prestasi panganyarna, ngungudag tina fungsi sampurna, kinerja canggih, kontrol calakan sarta modernisasi sistem. Alat-alat sapertos kitu mahal, pangropéa kompleks, kualitas las anu saé, efisiensi tinggi sareng kapasitas ageung, janten cocog pikeun produksi masal.

wave soldering machineND 250 gelombang mesin soldering

II. Wave Soldering Mesin Pangropéa

Gelombang eusi pangropéa soldering unggal 4 jam:

1. Ngabersihan up slag tin antara dua gelombang.

2. jeung sikat leungeun dipped dina alkohol bakal rosin nozzle sikat bersih;

Catetan: Nalika ngalakukeun léngkah ieu, pastikeun PCB dina ranté dikirimkeun.

 

Eusi pangropéa poéan gelombang mesin soldering:

1. Ngabersihan nepi résidu di kolam renang tin, make sendok tin pikeun ngumpulkeun kabéh résidu tin dina beungeut tin, jeung nambah ngurangan powder pikeun ngurangan bagian tina résidu tin rusak tin; Saatos ngalengkepan léngkah-léngkah di luhur, pasang deui kompor timah di tempatna.

2. kalawan lawon dipped dina cai kaca pikeun ngabersihan jero jeung luar kaca pelindung.

3. ku sikat leungeun dipped dina alkohol pikeun ngabersihan kokotor dina cakar, ku iteuk awi bakal disumputkeun dina cakar jeung hideung antara kokotor beresih.

4. Leupaskeun layar filter jero tiung knalpot semprot jeung ngabersihan eta kalawan alkohol.


waktos pos: Nov-09-2021