NeoDen4 milih sareng nempatkeun mesin desktop

Pedaran pondok:

NeoDen4 pick sareng tempat mesin desktop mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun nyugemakeun sadaya tungtutan presisi tinggi, kapasitas tinggi, kinerja stabil sareng béaya rendah.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

small-budget-production-line

NeoDen4 nyokot sareng nempatkeun mesin desktop Video

NeoDen4 milih sareng nempatkeun mesin desktop

Spésifikasi

Ngaran Produk: NeoDen4 milih sareng nempatkeun mesin desktop

Modél: NeoDen4

Gaya Mesin: Gantung tunggal sareng 4 sirah

Tingkat panempatan: 4000 CPH

Diménsi éksternal: L 870 × W 680 × H 480mm

Max lumaku PCB: 290mm * 1200mm

Tuang tuang: 48sét

Kakuatan kerja rata-rata: 220V / 160W

Rentang komponén: Ukuran pangleutikna: 0201, Ukuran pangageungna: TQFP240, Max Jangkungna: 5mm

Detil

on-line dual rails

Dina-jalur dual rel

Nganteurkeun papan réngsé.

Sistem rel ngamungkinkeun nyoco otomatis tina PCB.

Alignment otomatis tina papan sareng kaméra.

Vision system

Sistem visi

Justru dijajarkeun kana nozel.

Sistem visi dua-kaméra presisi tinggi.

Kaméra na didamel ku Micron Technology.

nozzles

Opat nozel presisi tinggi

Ukuran nozel naon waé tiasa dipasang dina sirah
Mesin tunggal tiasa ngadamel sadaya komponén anu diperyogikeun
feeders

Tukang ngaput listrik éléktronik

Nampung nepi 48 feeder pita-na-reel 8mm
Any ukuran feeder (8, 12, 16 sareng 24mm) tiasa dipasang dina mesin

Asesorisna

1) Nyokot sareng Tempat Mesin NeoDen4 1pc 7) Setél rengkuh Allen 5 pcs
2) Nozel 6 pcs 8) Kotak Pakakas 1pc
3) 8G Flash Drive 1pc 9) Reel wadah nangtung 1pc
4) Kabel Listrik (5M) 1pc 10) Geter Pakan 1pc
5) Kursus latihan pidéo 1pc 11) Bagian Extension Rail 4 pcs
6) Pita Perekat Dua Sisi 2 pcs 12) Manual Pamaké 1pc

Kontrol Kualitas

Kami gaduh jalma QC tetep dina jalur produksi pikeun pamariksaan.

Sadaya produk kedahna parantos dipariksa sateuacan pangiriman. urang ngalakukeun inline inspeksi sareng inspeksi akhir.

1. Sadaya bahan baku dipariksa sakali éta sumping pabrik urang.

2. Sadaya potongan sareng logo sareng sadaya rinci dipariksa nalika produksi.

3. Sadayana detil pengepakan dipariksa salami produksi.

4. Sadaya kualitas produksi sareng pengepakan dipariksa dina pamariksaan akhir saatos réngsé.

Ngepak

packing

Produk anu aya hubunganana

Babandingan produk anu sami

SMT machine

Upami anjeun peryogi, mangga dihubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi.

FAQ

Q1: Naha urang tiasa janten agén anjeun?

A: Leres, wilujeng kerjasama sareng ieu. Kami gaduh promosi ageung di pasar ayeuna. Pikeun detilna mangga kontak sareng manajer luar negeri urang.

 

Q2: Dupi abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun? 

A: Ku sadayana, urang nampi pisan ka datangna anjeun, Sateuacan anjeun angkat ti nagara anjeun, punten wartosan kami. Kami bakal nunjukkeun jalan sareng ngatur waktos kanggo ngajemput upami tiasa. 

 

Q3: Dupi abdi tiasa nyungkeun ngarobih bentuk bungkus sareng transportasi?

A: Leres, Kami tiasa ngarobih bentuk bungkus sareng angkot numutkeun pamundut anjeun, tapi anjeun kedah nanggung biaya nyalira na dina periode ieu sareng nyebar.

Tentang Kami

company profile3
company-profile2
company-profile1
Certi
Exhibition

Upami anjeun peryogi, mangga dihubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami