Oven refow NeoDen T8 PCB SMT

Pedaran pondok:

Oven reflow NeoDen T-8 PCB SMT digunakeun pikeun soldering komponén éléktronik anu ditempatkeun dina jinis pcb, éta mangrupikeun salah sahiji jinis mesin smt.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Oven refow NeoDen T8 PCB SMT

niudeng-T8

Fitur:

1.T-8L struktur nondetachable reflow oven digarap ku angin panas kana solder PCB, ngadukung komponén anu paling normal, LED sareng jinis-jinis IC.

2. Struktur tipe Crawler cocog sareng dalapan zona pemanasan tiasa ngajantenkeun suhu di jero langkung akurat sareng saimbang, ngan kedah 15-20min kanggo ngahontal suhu damel.

3. Ngagunakeun motor AC pikeun nyetir sabuk conveyor, cara transmisi jinis ranté. Pangaturan gancang dikawasa ku saklar analog éléktronik otomatis, anu sensitipitasna henteu langkung ti 1 darajat, katepatan kontrol ± 10mm / mnt.

 

Parameter:

Ngaran Produk Oven refow NeoDen T8 PCB SMT                                                     
Modél NeoDen T8
Panjang * Lebar * Jangkungna (mm) 2100 * 700 * 1280
Puncak Daya (KW) 12
Tenaga Kerja (KW) 5
Tegangan Input (V) 220/380
Lebar Konveyor (mm) 300
Jangkungna Max Standar (mm) 20
Jangkungna Max ngarobih (mm) 55
Max Speed ​​of Conveyor (mm)                    1200
Ukuran bungkus (mm) 2200 * 800 * 1280
Beurat kotor 300KG

Upami anjeun peryogi, mangga dihubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi.

Nyayogikeun lini produksi perakitan SMT hiji-hiji

Product Line4

FAQ

Q1: Naha anjeun nyayogikeun pembaruan parangkat lunak?

A: Palanggan anu mésér mesin kami, kami tiasa nawiskeun parangkat lunak pamutahiran gratis kanggo anjeun.

 

Q2: Ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring nganggo mesin sapertos kieu, naha gampang dioperasikeun?

A: Kami gaduh manual pangguna basa Inggris sareng pituduh video pikeun ngajarkeun kumaha ngagunakeun mesin. Upami masih gaduh patarosan, pls ngahubungi kami ku email / skype / whatapp / telepon / trademanager jasa online.

 

Q3: Kumaha ngeunaan garansi na?

A: Kami ngadukung garansi sataun. Kami bakal ngabantosan anjeun dina waktosna. Sadaya suku cadang bakal disayogikeun gratis kanggo anjeun dina waktos jaminan.

Tentang Kami

company profile3
company-profile2
company-profile1
Certi
Exhibition

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk