Mesin uji NeoDen SMT AOI pikeun papan PCB

Pedaran pondok:

Pangrojong mesin uji NeoDen SMT AOI 0201 sareng 01005 rangkep pamariksaan komponén impor data CAD, perpustakaan komponén pangambung otomatis, pamilihan warna otomatis.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Mesin uji NeoDen SMT AOI pikeun papan PCB

Online AOI

Katerangan

Spésifikasi

Ngaran Produk Mesin uji NeoDen SMT AOI pikeun papan PCB
Modél ALE
Kandel PCB 0.6mm ~ 6mm
Max. Ukuran PCB (X x Y) 510mm x 460mm
Min. Ukuran PCB (Y x X) 50mm x 50mm
Max. Gap Bawah 50mm
Max. Gap Top 35mm
Laju pindah 1500mm / Detik (Max)
Jangkungna transmisi tina taneuh        900 ± 30mm
Métode Transmisi Hiji Panggung Lane                                                                       
Metoda clamping PCB Clamping substrat ngonci ujung                                                                            
Beurat 750KG

Fitur

vision system

Parameter Gambar

Kaméra: GigE Vision (panganteur jaringan Gigabit)

Resolusi: 2448 * 2048 (500 Mega Piksel)

FOV: 36mm * 30mm

Resolusi: 15μm

Sistem Lampu: Multi-sudut sakitar sumber cahaya LED

Deteksi cacad Pad Compreshensif

Bagikeun bantalan kana sababaraha daérah, unggal daérah ngagaduhan ciri produk anu saé sareng anu goréng, atur standar deteksi anu saluyu pikeun ngukur.

AOI
AOI1

 

Cocog sareng Rupa-rupa Wangun Pads

Algoritma solder gelombang ngadukung sababaraha rupi bantalan, posisi langkung akurat.

Kaméra paparan global + lénsa telecentric

Kaméra paparan global ngagaduhan waktos paparan anu langkung gancang tibatan kaméra roller shutter, anu henteu ngan ukur ngaleungitkeun fenomena sered kaméra roller shutter, tapi ogé ningkatkeun kagancangan langkung ti 30%!

Lensa telecentric ngajawab masalah distorsi gambar lensa sudut lega, sareng tiasa gampang nungkulan deteksi bantalan sisi komponén anu luhur. Sareng dina uji linier, uji sudut defleksi, tés jarak, éta pangaruhna langkung akurat.

Nyayogikeun lini produksi perakitan SMT hiji-hiji

FAQ

Q1: Naha anjeun nyayogikeun pembaruan parangkat lunak?

A: Palanggan anu mésér mesin kami, kami tiasa nawiskeun parangkat lunak pamutahiran gratis kanggo anjeun.

 

Q2: Naon anu urang tiasa laksanakeun pikeun anjeun?

A: Total Mesin SMT sareng Solusi, Dukungan Téknis sareng Jasa.

 

Q3: Naon cara pengirimanna?

A: Ieu sadayana mesin beurat; kami nyarankeun anjeun nganggo kapal kargo. Tapi komponén kanggo nambal mesin, angkutan udara bakal saé.

Tentang Kami

Pameran

exhibition

Sértipikasi

Certi1

Pabrik kami

company profile3

Fakta gancang ngeunaan NeoDen:

① Didirikeun taun 2010, 200+ karyawan, 8000+ Sq.m. pabrik

Products produk NeoDen: Smart series PNP machine, NeoDen K1830, NeoDen4, NeoDen3V, NeoDen7,, NeoDen6, TM220A, TM240A, TM245P, reflow oven IN6, IN12, printer solder témpél FP2636, PM3040

③ Suksés 10000+ palanggan di panjuru dunya

④ 30+ Ajen Global katutupan di Asia, Éropa, Amérika, Oséania sareng Afrika

⑤ Pusat P&P: 3 Dinas R&D kalayan 25+ insinyur R&D propésional

⑥ Didaptarkeun nganggo CE sareng ngagaduhan 50+ patén

⑦ 30+ kadali kualitas sareng insinyur dukungan téknis, 15+ penjualan internasional senior, konsumén tepat waktos ngaréspon dina 8 jam, solusi propésional nyayogikeun dina 24 jam

factory
company-profile1

Upami anjeun peryogi, punten kersa ngahubungi kami!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami