NeoDen K1830 SMT otomatis pick na mesin tempat

Pedaran pondok:

NeoDen K1830 SMT otomatis pick sareng tempat mesin dijalankeun dina kaméra anu stabil, tandana dobel pikeun ngahontal dina feeder anu ekstrim pikeun kalibrasi anu langkung saé.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

full-automatic-SMT-line

NeoDen K1830 SMT otomatis pilih sareng tempat mesin video

NeoDen K1830 SMT otomatis pick na mesin tempat

Katerangan

Ngaran Produk: NeoDen K1830 mesin pick sareng tempat pikeun PCB

Modél: NeoDen K1830

Pita lebar: 8mm, 12mm, 16mm, 24mm, 32mm, 44mm, 56mm

Kapasitas Dulang IC: 10

Ukuran komponén pangleutikna: 0201 (feeder éléktronik)

Komponén anu Berlaku: 0201, IC Fine-pitch, Komponén Led, Diode, Triode

Jangkungna komponén Maksimal: 18mm

Ukuran PCB anu berlaku: 540mm * 300mm (1500 optik)

Sasayogian tanaga: 220V, 50Hz (dirobah janten 110V)

Sumber hawa: 0.6MPa

NW / GW: 280 / 360Kgs

Detil Produk

nozzle

8 sirah kalayan Visi diaktipkeun

Rotasi: +/- 180 (360)

Kecepatan akurasi panempatan anu tiasa diulang deui

feeder

66 Panyusun pita gulungan

Kalibrasi ku cara otomatis sareng langsung

Mastikeun operasi gampang sareng efisiensi tinggi

vision

Kaméra tanda ganda

Kalibrasi langkung saé

Ngaronjatkeun kagancangan mesin sacara umum

motor

Motor Nyetir

Panasonic Servo Motor A6

Jantenkeun mesin supados langkung akurat

computer

Pintonan definisi tinggi

Ukuran tampilan: 12 inci

Ngajantenkeun mesin langkung merenah pikeun dianggo

light

Lampu peringatan

Warna tilu lampu

Desain indéks anu geulis sareng anggun

Asesoris Standar

1. Kotak Pakakas 1 Pc 10. Pita Perekat Sisi Ganda (A4) 2 Pcs
2. Konektor pipa udara (10-8) 1 Pc 11. Demo PCB 1 Pc
3. Panyambung pipa udara (12-10) 1 Pc 12. Kantong file 1 Pc
4. JIEKE Allen rengkuh Set  1 Pc 13. Mouse sareng baki keyboard 1 Pc
5. rengking tungtung kabuka (22-24) 1 Pc 14. Monitor Stand 1 Pc
6. Buka bukaan (12-14) 1 Pc 15. Kartu jaminan 1 Pc
7. Palang obeng (6 * 100) 1 Pc 16. bijil 1 Pc
8. 8G Flash Drive 1 Pc 17. Manual Pamaké 1 Pc
9. Blok Posisi PCB 9 Pcs 18. Muncung 10 Pcs

Service kami

1. Pangetahuan anu saé dina pasar anu béda tiasa nyumponan sarat khusus. 

2. Pabrikan asli sareng pabrik urang sorangan anu aya di Huzhou, Cina.

3. Tim téknis profesional anu kuat mastikeun ngahasilkeun produk kualitas luhur.

4. Sistem kontrol biaya khusus mastikeun nyayogikeun harga anu paling dipikaresep.

5. Pangalaman anu euyeub di daérah SMT.

Babandingan produk anu sami

SMT machine

Upami anjeun peryogi, mangga dihubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi.

FAQ

Q1: Naha anjeun ngagaduhan jasa purna jual?

A: Leres, Saé layanan purna jual, nanganan keluhan konsumén sareng ngarengsekeun masalah pikeun konsumén.

 

Q2: Naha aya produk anu diuji sateuacan dikintun?

A: Leres, tangtosna. Sadaya sabuk conveyor kami urang sadayana bakal parantos 100% QC sateuacan dikintun. Kami nguji unggal angkatan unggal dinten.

 

Q3: Dupi abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun? 

A: Ku sadayana, urang nampi pisan ka datangna anjeun, Sateuacan anjeun angkat ti nagara anjeun, punten wartosan kami. Kami bakal nunjukkeun jalan sareng ngatur waktos kanggo ngajemput upami tiasa. 

Tentang Kami

company profile3
company-profile2
company-profile1
Certi
Exhibition

Upami anjeun peryogi, mangga dihubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk