Persiapan Naon Anu Kedah Didamel Sateuacan Mesin Solder Gelombang?

Prosés produksi tina mesin soldering gelombang mangrupakeun link pisan konci dina sakabéh tahapan produksi jeung manufaktur PCBA. Upami léngkah ieu henteu dilaksanakeun kalayan saé, sadaya usaha sateuacana bakal sia-sia. Sarta kudu méakkeun loba énergi pikeun ngalereskeun, jadi kumaha carana ngadalikeun prosés soldering gelombang?

1. Pariksa PCB nu bakal dilas (PCB geus coated kalawan patch napel, SMC / SMD patch napel curing sarta réngsé prosés inserting THC) napel dina bagian tina jack komponén permukaan las jeung ramo emas anu coated kalawan lalawanan solder atawa pasted kalawan pita tahan suhu luhur, bisi jack sanggeus gelombang mesin soldering diblokir ku solder. Upami aya alur sareng liang anu langkung ageung, pita tahan suhu luhur kedah diterapkeun pikeun nyegah solder ngalir ka permukaan luhur PCB nalika patri gelombang. (Fluks leyur cai kedah résistansi fluks cair. Saatos palapis, éta kudu ditempatkeun pikeun 30min atawa dipanggang handapeun lampu drying pikeun 15min saméméh inserting komponén. Saatos las, éta bisa dikumbah langsung ku cai.)

2. Paké méteran dénsitas pikeun ngukur dénsitas fluks, lamun dénsitas badag teuing, éncér kalawan thinner.

3. Lamun fluks foaming tradisional dipaké, tuang fluks kana tank fluks.

 

NeoDén ND200 gelombang mesin soldering

Gelombang: Gelombang Ganda

Lebar PCB: Max250mm

Kapasitas tank tin: 180-200KG

Preheating: 450mm

Jangkungna gelombang: 12mm

PCB Conveyor Jangkungna (mm): 750 ± 20mm

Operasi kakuatan: 2KW

Métode Kontrol: Layar Toél

Ukuran mesin: 1400 * 1200 * 1500mm

Ukuran bungkusan: 2200 * 1200 * 1600mm

Laju mindahkeun: 0-1.2m / mnt 

Zona Preheating: Suhu kamar-180 ℃

Métode pemanasan: Angin Panas

Zona tiis: 1

Métode cooling: kipas Axial

Suhu solder: Suhu Kamar-300 ℃

Arah Transfer: Kénca → Katuhu

Kontrol Suhu: PID + SSR

Kontrol Mesin: Mitsubishi PLC + Toel Layar

Beurat: 350KG

full auto SMT production line


waktos pos: Nov-05-2021