Oven reflow NeoDen IN12 pikeun las PCB

Pedaran pondok:

Oven refow NeoDen IN12 pikeun las PCB ringan, miniaturisasi, desain industri profesional, situs aplikasi anu fleksibel, langkung ramah pikeun pangguna.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Oven reflow NeoDen IN12 pikeun las PCB

NeoDen IN12

Katerangan

Spésifikasi

Ngaran Produk Oven reflow NeoDen IN12 pikeun las PCB
Modél NeoDen IN12
Jumlah Élmu Panas Luhur6 / Turun6
Kipas Cooling Luhur4
Kacepetan Conveyor 50 ~ 600 mm / mnt
Rentang Suhu Suhu kamar ~ 300 ℃
Akurasi Suhu 1 ℃
Penyimpangan Suhu PCB ± 2 ℃
Jangkungna solder Max (mm) 35mm (kalebet ketebalan PCB)
Max Soldering Width (Lebar PCB)        350mm
Panjang prosés Kamar 1354mm
Pasokan Listrik AC 220v / fase tunggal
Ukuran Mesin L2300mm × W650mm × H1280mm                                                                                   
Panas-up Waktos 30 mnt
Beurat bersih 300Kgs

Detil

04Curve Setting UP

Pangukuran waktu-nyata

1- Kurva suhu soldering PCB tiasa ditampilkeun dumasar kana pangukuran real-time.

2- Sistem monitoring suhu permukaan permukaan 4 arah anu propésional sareng unik, tiasa masihan tanggapan data anu tepat waktos sareng komprehensif dina operasi anu saéstuna.

Sistem kontrol anu calakan

Desain perlindungan insulasi 1-Panas, suhu casing tiasa sacara efektif dikontrol.

2- Kontrol pinter sareng sénsor suhu sénsitip anu luhur, suhu tiasa sacara épéktip sacara stabil.

3-calakan, sistem kontrol calakan anu dikembangkeun khusus, gampang dianggo sareng kuat.

Control Center
filtering system

Hemat énergi & Eco-friendly

1-Diwangun-dina sistem panyaring haseup las, saringan épéktasi gas anu ngabahayakeun.

Hemat 2-énergi, konsumsi kakuatan low, sarat suplai kakuatan low, listrik sipil biasa tiasa minuhan panggunaan.

3-Téstostat internal didamel tina waja tahan karat, anu ramah lingkungan sareng henteu bau anu khas. 

 

Desain ati-ati

Desain layar 1-Hidden cocog pikeun transportasi, gampang dianggo.

2-Panutup suhu luhur sacara otomatis diwatesan sakali dibuka, sacara épéktip mastikeun kasalametan pribadi pikeun operator.

IMG_5334

Service kami

Kami dina posisi anu saé sanés ngan ukur pikeun nyayogikeun anjeun mesin pnp anu kualitas luhur, tapi ogé layanan purna jual anu hadé.

Insinyur anu terlatih leres bakal nawiskeun dukungan teknis pikeun anjeun.

10 insinyur tim jasa saatos-penjualan anu kuat tiasa ngaréspon pamundut nasabah sareng patarosan dina 8 jam.

Solusi propésional tiasa ditawarkeun dina 24 jam boh dinten damel boh liburan.

Nyayogikeun lini produksi perakitan SMT hiji-hiji

Product Line4

Produk anu aya hubunganana

FAQ

Q1: Naha anjeun nyayogikeun pembaruan parangkat lunak?

A: Palanggan anu mésér mesin kami, kami tiasa nawiskeun parangkat lunak pamutahiran gratis kanggo anjeun.

 

Q2: Ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring nganggo mesin sapertos kieu, naha gampang dioperasikeun?

A: Kami gaduh manual pangguna basa Inggris sareng pituduh video pikeun ngajarkeun kumaha ngagunakeun mesin. Upami masih gaduh patarosan, pls ngahubungi kami ku email / skype / whatapp / telepon / trademanager jasa online.

 

Q3: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrikan?

A: Kami produsén propésional khusus di SMT Mesin, Nyokot sareng Tempat Mesin, Reflow Oven, Screen Printer, SMT Production Line sareng Produk SMT sanés.

Tentang Kami

Pameran

exhibition

Sértipikasi

Certi1

Pabrik

Company

Upami anjeun peryogi, mangga dihubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk