NeoDen 3V-A Pick Otomatis Sareng Tempat Mesin Pamasangan PCB

Pedaran pondok:

NeoDen 3V-A pick otomatis sareng tempat mesin pemasangan PCB nganggo Controller Terpadu, éta langkung stabil sareng langkung gampang ngalaksanakeun pangropéa.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

small-production-line2

NeoDen 3V-A Pick Otomatis Sareng Tempat Mesin Pamasangan PCB

Katerangan

NeoDen 3V-A pick otomatis sareng mesin pemasangan PCB otomatis sareng kaméra mangrupikeun vérsi anu ditingkatkeun tina séri TM245P.

Éta ngagaduhan sirah dua, 44 slot feeder, sistem visi sareng sistem posisi anu fleksibel, anu cocog pikeun prototyping, produksi angkatan sedeng alit kalayan kinerja anu stabil sareng harga anu terjangkau.

 

Spésifikasi

Gaya Mesin Gantry Tunggal sareng 2 sirah Modél NeoDen 3V-Advanced
Tingkat panempatan 3.500CPH Visi dina / 5.000CPH Visi pareum Akurasi Panempatan     +/- 0.05mm
Kamampuh Panganteur Max Pita Pakan: 44pcs (Sadaya 8mm lébar) Alignment Panggung Visi
Tuang Geter: 5 Rentang Komponén Ukuran pangleutikna: 0402
Dulang Tuang: 10 Ukuran panggedéna: TQFP144
Puteran +/- 180 ° Max Jangkungna: 5mm
Pasokan Listrik 110V / 220V Diménsi Déwan Max 320x390mm
Kakuatan 160 ~ 200W Ukuran Mesin L820 × W680 × H410mm
Beurat bersih 60Kg Ukuran Pakét L1010 × W790 × H580 mm

Detil

图片 3
图片 9

Sistem sirah Visi lengkep 2

2 sirah panempatan presisi tinggi sareng

Rotasi 180 180 ° nyugemakeun kabutuhan komponén anu lega

Dipaténkeun Otomatis mesék-kotak

Kapasitas Pakan: 44 * Tape feeder (sadayana 8mm),

5 * Geter feeder, 10 * IC Tray feeder

图片 4
图片 5

Posisi PCB fléksibel

Ku ngagunakeun palang dukungan sareng pin PCB, dimana waé anjeun pikahoyong

nempatkeun PCB sareng naon bentukna PCB anjeun.

Controller terpadu

Kinerja anu langkung stabil sareng langkung gampang pikeun ngalaksanakeun pangropéa.

Asesorisna

1. Nyokot sareng Tempat Mesin NeoDen3V-A 1 2. Bar dukungan PCB 4 hijian
3. pin dukungan PCB 8 hijian 4. Éléktromagnét 1 bungkus
5. Jarum 2 sét 6. Allen wren diatur 1
7. Kotak alat 1 hijian 8. Jarum beberesih 3unit
9. Kabel listrik 1 hijian 10. Pita perekat sisi ganda 1 sét
11. Tabung silikon 0,5m 12. sekering (1A) 2 hijian
13. 8G flash drive 1 hijian 14. Reel wadah nangtung 1 sét
15. Karét nozél 0.3mm 5 hijian 16. Karét nozel 1.0mm 5 hijian
17. Tuang geter 1 hijian    

Service kami

1. Langkung jasa Profesional dina bidang mesin PNP

2. Kamampuh ngadamel anu hadé

3. Rupa-rupa istilah pamayaran kanggo milih: T / T, Western Union, L / C, Paypal

4. Kualitas luhur / Bahan aman / Harga kalapa

5. Pesenan alit sayogi

6. Gancang ngaréspon

7. Langkung aman sareng angkutan gancang

 

Pencét dina gambar di handap ieu pikeun ngaluncat ka produk anu cocog:

FAQ

Q1: Naon layanan purna jual anjeun?

A: Mangsa jaminan kualitas kami sataun. Masalah kualitas naon waé bakal direngsekeun pikeun nyugemakeun pelanggan.  

 

Q2: Kumaha upami waktos kalungguhan pikeun produksi massal?

A: Jujur, éta gumantung kana jumlah orderan sareng usum anjeun mesen.

Alway 15-30 dinten dumasar kana tatanan umum.

 

Q3: Naon istilah pangiriman anjeun?

A: Kami nampi EXW, FOB, CFR, CIF, dll. Anjeun tiasa milih anu mana anu paling merenah atanapi mujarab pikeun anjeun.

Tentang Kami

Tentang Kami

NeoDen factory

Zhejiang NeoDen Technology Co., Ltd. diadegkeun dina 2010, mangrupakeun produsén panarjamah khusus dina SMT pick sareng tempat mesin, oven reflow, mesin percetakan sténsil, lini produksi SMT sareng Produk SMT sanés. Kami gaduh tim R & D urang sorangan sareng pabrik sorangan, ngamangpaatkeun urang R & D anu ngalaman anu euyeub, produksi anu terlatih, ngagaduhan reputasi hébat ti konsumén dunya.

Dina dékade ieu, urang mandiri ngembangkeun NeoDen4, NeoDen IN6, NeoDen K1830, NeoDen FP2636 sareng produk SMT anu sanés, anu dijual kalayan saé saalam dunya. Sajauh ieu, kami parantos ngical langkung ti 10.000.000 mesin sareng ngekspor ka langkung ti 130 nagara di panjuru dunya, ngawangun reputasi anu hadé di pasar. Dina Ekosistem global kami, kami kolaborasi sareng pasangan anu pangsaéna pikeun nganteurkeun jasa penjualan anu langkung nutup, dukungan téknis anu propésional sareng éfisién anu luhur.

 

Sértipikasi

Certification

Pameran

exhibition

Upami anjeun peryogi, punten kersa ngahubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami