Conveyor desktop ngeunteung oven soldering

Pedaran pondok:

Oven desktop soldering conveyor desktop ngagaduhan sénsor suhu internal mastikeun kadali pinuh ku ruang pemanasan.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Conveyor desktop ngeunteung oven soldering

Perkenalan Singkat
IN6 mangrupikeun oven reflow anu énggal dirancang, ramah lingkungan kalayan kinerja anu stabil. Éta tiasa ngahontal konveksi panas-pinuh, kinerja soldering anu hadé. Cai mibanda 6 zona suhu, cahaya sareng kompak. Kontrol suhu anu cerdas sareng sénsor suhu sénsitip anu luhur, suhu tiasa stabil dina ± 0.2 ° C. Éta ngadopsi bantalan motor hawa panas Jepang NSK sareng kawat pemanasan impor Swiss, anu awét sareng stabil. CE disatujuan, nyayogikeun jaminan kualitas anu berwibawa.

Spésifikasi

Ngaran Produk  Conveyor desktop ngeunteung oven soldering                                      
Sarat kakuatan  110 / 220VAC 1-fase
Kakuatan maks.  2KW
Kuantitas zona manaskeun  Luhur3 / handap3
Laju ngirim  5 - 30 cm / mnt (2 - 12 inci / mnt)
Jangkungna Max Standar  30mm
Kisaran kontrol suhu  Suhu kamar ~ 300 derajat celsius
Akurasi kontrol suhu  ± 0,2 derajat celcius
Simpangan distribusi suhu         ± 1 derajat celsius
Lebar soldering  260 mm (10 inci)
Ruang prosés panjang  680 mm (26,8 inci)
Panas-up waktos  sakitar 25 mnt
Diménsi  1020 * 507 * 350mm (L * W * H)
Ukuran Pakét  112 * 62 * 56cm
NW / GW  49KG / 64kg (tanpa méja damel)

Detil

NeoDen IN6 (3)

Zona manaskeun

Desain 6 zona, (3 luhur, 3 handap)

Konveksi panas-pinuh

NeoDen IN6 (2)

Sistem kontrol anu calakan

Sababaraha file anu tiasa dianggo tiasa disimpen

Layar toél warna

NeoDen IN6

Ngahémat énergi sareng ramah lingkungan

Sistem nyaring haseup solder internal

Paket karton beurat-bertetulang bertulang

Kontrol kualitas

Kami gaduh jalma QC tetep dina jalur produksi pikeun pamariksaan.

Sadaya produk kedahna parantos dipariksa sateuacan pangiriman. Urang ngalakukeun inline inspeksi sareng inspeksi akhir.

1. Sadaya bahan baku dipariksa sakali éta sumping pabrik urang.

2. Sadaya potongan sareng logo sareng sadaya rinci dipariksa nalika produksi.

3. Sadayana detil pengepakan dipariksa salami produksi.

4. Sadaya kualitas produksi sareng pengepakan dipariksa dina pamariksaan akhir saatos réngsé.

FAQ

Q1: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrikna?

A: Kami produsén propésional khusus dina lini produksi SMT. Sareng urang dagang produk urang sareng klien langsung.

 

Q2: Dupi anjeun tiasa ngalakukeun OEM sareng ODM?

A: Leres, OEM sareng ODM duanana tiasa ditampi.

 

Q3: Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

A: Biasana urang ngadugikeun dina waktos 8 jam saatos kami nampi patarosan.

Tentang Kami

company profile3
company-profile2
company-profile1
Certi
Exhibition

Upami anjeun peryogi, mangga dihubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami